Brand

Dumond

Om Dumond

Innovation og kompetencer gennem mere end 40 år
I over 40 år har Dumond, Inc. været en førende producent af professionelle og brugervenlige overfladebehandlings- og rengøringsprodukter. Dumonds produktlinje omfatter kraftfulde malings-, lak- og pletfjernere, blyindkapslingsmidler, graffitifjernere til stort set alle overflader og rengøringsmidler til murværk, metal og alle overfladerne derimellem. Dumond-produkter bruges i hjemmet, på kontoret, på arbejdspladsen, på renoveringsprojekter, i autoværkstedet og endda i marinaen. Intet projekt er for stort eller lille.

Dumonds produkter er blevet brugt på ikoniske steder rundt om i verden som:
Eiffeltårnet, Brooklyn Bridge, det berømte Hollywood-skilt i Californien, ved Grand Canyon, af New York City Housing Authority, NYC Transit Authority, på Montauk Light House, ved Det Hvide Hus og United States Capitol, Empire State Building, på Frihedsgudinden, på Bostons Mass Transit, ved Louvre-museet, Alamo Dome og Sydney Harbour Bridge!

I 1981 revolutionerede Dumond, Inc. overfladebehandlingsindustrien ved at udvikle malingsfjerneren Peel Away®, et kvalitetsprodukt bygget på principperne om at levere en super effektiv formel, der var meget kraftfuld, men alligevel brugervenlig. Selv efter 40 år er Peel Away® 1 (Smart Strip 1 HD) stadig en førende malingsfjerner til renovering/restaurering af historiske bygninger og projekter vedr. fjernelse
af blyholdig maling.

Smart Strip produkter introduceres og sætter en ny standard
for miljøvenlig malingsfjernelse!
Gennem årene fortsatte Dumond, Inc. med at udvikle og fremstille nye, sikrere produkter designet til at forbedre brugeroplevelsen. I begyndelsen af 2000’erne introducerede Dumond sine Smart Strip®- og Smart Strip® PRO-malingsfjernere, som fortsatte med at tjene professionelle, mens de åbnede døren for gør det selv-brugere (DIY) med sikrere og mere effektive alternativer end nogensinde før!

Innovationen fortsætter med nye produkter til andre målgrupper
Med tilføjelsen af Smart ‘n Easy™ malingsfjernere og afrensningsmidler til overflader, Watch Dog®-serien af graffitifjernelsesprodukter og Lead Stop® blyindkapslingsprodukter, forbliver Dumond på forkant med at lave højeffektive vandbaserede kvalitetsprodukter. Dumond har endda introduceret en ny linje af Smart Strip® Autoplejeprodukter, herunder autolakfjernere, olie- og fedtrensere, rustfjernere og klæbemiddelfjernere, samt en ny linje af Smart Strip® Marine malingsfjernere til både i alle størrelser .

Dumond, Inc. forbliver dedikeret til innovation og fortsætter med at udvikle effektive, højkvalitetsprodukter til gør-det-selv-slutbrugere og til erfarne fagfolk indenfor
en række brancher.

Produkter

Viser alle 7 resultater