Stream C fogger – Sanosil

Varenummer Stream C Kategorier ,

Stream C fogger – Bærbar turbine-fogger med ledning

Stream C foggeren er en bærbar, elektrisk betjent turbine-fogger til målrettet fogging af væsker såsom Sanosil-desinfektionsmidler, lugtbekæmpelsesprodukter, pesticider eller vand (f.eks. til vinduespudsning eller hurtig øgning af luftfugtighed i drivhuse).

Det er et hjælpemiddel til instruerede, professionelle brugere til målrettet fogging af fine væskedråber på overflader eller i hulrum. Afhængigt af den type væske, der fogges, skal der træffes passende beskyttelsesforanstaltninger, og/eller der skal bæres beskyttelsesudstyr.

Stream C foggeren er bærbar, let at bruge, robust, pålidelig, kraftfuld og udstyret med en ledning.

Tilbehør til Stream C fogger – Sanosil

Beskrivelse

Heavy-duty foggeren fra Sanosil bruges til mange formål over hele verden, herunder bygningssanering og insektbekæmpelse. Den er ideel
til de fleste industrielle anvendelser og specielt populær indenfor rengørings- og skadeservice branchen på grund af dens kompakte størrelse,
stabilitet og en 3 liters væskebeholder.

  • Helstøbt design for maksimal styrke og lang holdbarhed.
  • Fremstillet af korrosionsfaste materialer og således egnet til anvendelse med en lang række kemikalier.

 

Perfekt til vand- og brandskade sanering. Kan bruges i fødevareindustrien, hoteller, stalde, haveanlæg, skoler, restauranter og hospitaler.
Perfekt til påføring af desinfektionsmidler, lugtsaneringsmidler og kemikalier på overflader og i ventilationskanaler m.v.

Sanosil Stream B / Stream C

Download

Stream sprayers manual

Download

 

Relaterede produkter