SanoClean Forte S – Sanosil

Varenummer SanoClean FS Kategorier ,

SanoClean Forte S

Kombineret rengørings-/desinfektionsmiddel til overflader, koncentreret.

SanoClean Forte S desinficerende rengøringsmiddel bruges til kombineret rengøring og desinfektion i ét trin. En blanding af matchede overfladeaktive stoffer sammen med desinfektionskomponenterne opnår en fremragende smudsløsnende effekt samt en grundig desinfektion med dyb penetration. SanoClean Forte kan bruges i forskellige koncentrationer afhængigt af snavs eller forurening og den tilgængelige behandlingstid. Den resulterende effekt spænder fra dekontaminering til desinfektion.

Tilbehør til SanoClean Forte S – Sanosil

Beskrivelse

SanoClean Forte S desinficerende rengøringsmiddel bruges til kombineret rengøring og desinfektion i ét trin. En blanding af matchede overfladeaktive stoffer sammen med desinfektionskomponenterne opnår en fremragende smudsløsnende effekt samt en grundig desinfektion med dyb penetration.
Hydrogenperoxid bruges som den aktive ingrediens. Det er omhyggeligt stabiliseret og katalytisk forbedret via tilsætning af 0,0075% sølv for øget effektivitet mod mikroorga-nismer. Dette kan øge desinfektionseffekten med cirka 800%.
Efter påføring nedbrydes hydrogenperoxid fuldstændigt til vand og ilt. De mindste spor af sølv, der er tilbage på overfladen efter desinfektion, forhindrer bakterier i at formere sig i en periode på op til 72 timer.

Bemærk
SanoClean Forte S kan bruges på alle overflader (plast, rustfrit stål, beton, glas, keramik, sten, porcelæn og krom-nikkel stål osv.). Dens kraftige affedtende effekt gør den særligt velegnet til kontaktflader, såsom gelænde-re, knapper, dørfælder og touchskærme mv.

 

Produkttype: Koncentrat
Indholdsstoffer: 7,5% Hydrogenperoxid (H2O2) og 0,0075% Sølv (Ag).
Effektiv mod:Bakterier, gær, vira, svampe
Egnet til: Desinfektion af overflader, desinficerende rengøring.
Mindst holdbar: 2 år

SanoClean Forte S

Download

SanoClean Forte

Download

 

Relaterede produkter