Atomic – Black Max – NAC

Varenummer 94187 Kategorier ,

Atomic – Black Max

Special vandbaseret cleaner til skadeserviceindustrien. Opløser snavs på molekulært niveau.

Atomic Black Max er vores top-cleaner til rengøring af brand- og sodskader.

Perfekt balance mellem rensestyrke og pH værdi på 13.

Atomic Black Max er godkendt til anvendelse i Gregomatic vakuum-vaskemaskinen.

Indhold: 10 liter

Tilbehør til Atomic – Black Max – NAC

Beskrivelse

Black Max er et universelt anvendeligt rengøringskoncentrat til fjernelse af sod, syntetiske, animalske, vegetabilske og mineralske olier og fedtstoffer, brændstoffer og andre kulbrinter.

Black Max kan anvendes ved f.eks. rengøring af milde, såvel som kraftige sodbelægninger efter røg- og brandskader.

Black Max opløser og fjerner al organisk forurening i forbindelse med vand- og kloakskader. Black Max opløser effektivt blod og kropsvæsker ved ulykker og ligfund m.v.

Black Max er fremragende til fjernelse af ovennævnte forurening fra tegl, asfalt, beton, træ, tapet, terrazzo og andre porøse overflader, men kan også anvendes i forbindelse med rengøring af metaloverflader. Ved førstegangsbrug udføres først en test på et ikke synligt sted, især ved vandbaserede malinger.

Påføres koncentreret eller fortyndet med vand i forholdet op til 1:30 afhængig af smudstype og tilsmudsningsgrad. Påfør Black Max og lad det virke et stykke tid for optimal penetration.

Produktet må ikke udtørre på overfladen. Påføres med børste, svamp eller sprøjtes/skummes på med vores specielle tryksprøjter. Ved ekstra svære belægninger kan disse mekanisk fjernes/opløses vha. f.eks. MotorScrubber skurebørstemaskine.

Anvend herefter Gregomatic vakuum-vasketeknik på gulv, væg og loft. Porerne dybdevaskes herved og overfladen efterlades 100% fri for reststoffer.

Atomic Black Max er godkendt til anvendelse i Gregomatic vakuum-vaskemaskinen.

Relaterede produkter