UB20 M.E.D.™ – Manhole Entry Device – RAMFAN

UB20 M.E.D.™ – Manhole Entry Device
M.E.D.™ giver mulighed for at komme ind og ud af små mandehulsåbninger samtidig med at der opretholdes en kontinuerlig ventilation. Uden dette apparat, vil flexslangen fylde mandehulsåbningen og dermed hindre hurtig ind- og udstigning.
RAMFAN’s M.E.D.™ er tæt integreret i UB-lines ventilationsudstyr til pladsbegrænsede områder og er hurtig at montere. Samtidig letter det nye 90° albuerør justeringen af kanalen. Ved at ændre tværsnittet fra cirkulært til elliptisk og tilbage til cirkulært, minimeres tab og luftstrømmen ind i et lukket rum optimeres, medens der samtidig gives tilstrækkelig plads til, at teknikeren uhindret kan komme ind og ud. Den robuste polyethylen konstruktion holder i årevis.

RAMFAN M.E.D.™ systemet, der består af tre komponenter:
M.E.D.™, justerbart 90° albuerør og det universelle monteringsbeslag, øger sikkerheden ved at opretholde en kontinuerlig luftstrøm.

  • Ventilerer uden at blokere indgangen.
  • Opretholder luftstrømmen under arbejdet.
  • UB-line kompatibel.
  • Robust polyethylen.

 

ED8015-MED 220V/50 Hz UB20 (20 cm) blæser, Quick-Couple™ cylinder med 4,6 mtr. og 1,5 mtr. flexslange inkl. slangekobling, komplet M.E.D. rørsystem til mandehulsåbning.

ED9015-MED 12V DC UB20 (20 cm) blæser, Quick-Couple™ cylinder med 4,6 mtr. og 1,5 mtr. flexslange inkl. slangekobling, komplet M.E.D. rørsystem til mandehulsåbning.

Tilbehør til UB20 M.E.D.™ – Manhole Entry Device – RAMFAN

Relaterede produkter