OdorKlenz Laundry Additive BIB 2,3 l – OdorKlenz

Varenummer EC030-2300-00NS Kategorier ,

OdorKlenz Laundry Additive – BIB 2,3 l

 • Absorberer og neutraliserer al lugt og kemi fra dit vasketøj
 • Parfumefri
 • Ingen andre produkter på markedet tilbyder denne avancerede teknologi
 • Deklareret i samarbejde med Asthma Allergy Nordic
 • Rækker til 40 små (4 kg) eller 20 almindelige (8 kg) vaske
 • Doseringsbæger medfølger
Tilbehør til OdorKlenz Laundry Additive BIB 2,3 l – OdorKlenz

Beskrivelse

Perfekt til tøjvask i skadeservicebranchen
Skadeservicebranchen vasker ofte tøj for forsikringsselskabernes kunder efter brand- og vandskader m.v.

Lugt koster penge
Netop lugte og kemi efter brandskader m.v. kan være en særdeles stor udfordring at fjerne og neutralisere, og der kasseres hvert år tøj og tekstiler for meget store værdier som forsikringsbranchen
må erstatte.

Flere forsikringskunder lider af allergi og kemikalieoverfølsomhed
Endvidere stiger antallet af personer med duftallergier og kemikalieoverfølsomhed, hvilket også er en udfordring for skadeservicebranchen, idet de gængse vaskemidler og skyllemidler som indeholder duftstoffer i stigende grad ikke mere accepteres til tøjvask af forsikringskunder, og dermed er der ikke mange muligheder for at komme disse lugte, samt duft- og kemiske stoffer til livs.

OdorKlenz Laundry Additive ændrer dette!
Takket være ny teknologi kan man nu fjerne lugte samt duft- og kemiske stoffer ved en effektiv absorbering og ægte neutralisering. Der er tale om en reel fjernelse af disse mange skadelige
stoffer, hvilket betyder, at personer med allergier og kemikalieoverfølsomhed kan føle sig helt trygge ved at modtage tøj retur fra skadeservicebranchen.

OdorKlenz Laundry Additive til tøj- og tekstilvask er ikke et vaskemiddel, men et sikkert og effektivt additiv, der fjerner stærke lugte samt kemi i vasketøjet, som typiske vaskemidler ikke kan fjerne. Du tilsætter det blot sammen med dit normale vaskemiddel.

OdorKlenz Laundry Additive er ideelt til:

 • personer med duft-allergi.
 • personer, som lider af duft- og kemikalieoverfølsomhed (MCS, Multiple Chemical Sensitivity).
 • familier og personer, som bevidst har valgt parfumeholdige vaskemidler fra, men gerne vil have muligheden for at fjerne generende lugt fra vasketøjet.
 • sportsfolk og idrætsudøvere, som vil være helt fri for “gammel” svedlugt i deres syntetiske sports tekstiler.
 • stressede personer, som døjer med lugten af ”katteurin” i skjorter, bluser m.v. forårsaget af stresshormonet kortisol.
 • personer, hvor arbejdsrelateret lugt i tøj er et problem som f.eks. restaurationsbranchen, landmænd osv.
 • OdorKlenz får komplet styr på alle dine lugtgener i samtlige vaskbare beklædningsgenstande og tekstiler.

Teknologien neutraliserer lugte i stedet for at maskere dem med duftstoffer, som det er tilfældet for mange vaskemidler og andre additiver, hvilket gør produktet idéelt til personer, der er følsomme over for kemi og duftstoffer. Odorklenz Laundry Additive er en simpel metode til sikker og hurtig fjernelse af lugt- og duftstoffer til alle maskinvaskbare tekstiler. Produktet hverken bleger eller misfarver, og som det vigtigste indeholder produktet ingen lugtmaskerende midler eller yderligere duftstoffer

– dit vasketøj bliver således lugt- og kemikaliefrit.

Fjernelse af muglugt i tøj var engang en vanskelig opgave, men nu kan du på en sikker måde fjerne muggen lugt i tøj og sengetøj uden brug af skrappe kemikalier eller maskerende duftstoffer. Tøj, der har været efterladt i vaskemaskinen natten over og som ofte ender i affaldsbeholderen, kan nu reddes, ved at du vasker det sammen med en dosis OdorKlenz Laundry Additive.

OdorKlenz Laundry Additive til tøjvask fjerner de generende lugte og får tøjet til at dufte rent og lugtfrit. Nedenfor finder du nogle af de lugte, som OdorKlenz Laundry Additive til tøjvask kan neutralisere og fjerne fra dine tekstiler.

OdorKlenz Laundry Additive fås i flydende form. Sikker til brug på bomuld, delikat lingeri, nylon, polyester, spandex, vaskbare blonder, vaskbar rayon, vaskbar uld, og alle andre vaskbare tekstiler. Produktet bør ikke bruges i kombination med blegemiddel eller eddike, da dette vil begrænse den samlede effektivitet.

Yderligere information

Vægt 2.3 kg

OdorKlenz Laundry Additive - DK

Download

OdorKlenz - DK

Download

OdorKlenz - NO

Download

OdorKlenz - SE

Download

OdorKlenz - DE

Download

OdorKlenz - UK

Download

Relaterede produkter