UB20xx M.E.D.™ – Manhole Entry Device – RAMFAN

UB20xx M.E.D.™ – Manhole Entry Device

Det sikre UB20xx system udnytter polymerernes styrke i et anti-statisk kabinet, som er designet til sikker afladning af statisk elektricitet. M.E.D.™ giver teknikeren mulighed for at komme ind og ud gennem små mandehuller og opretholder samtidig en kontinuerlig ventilation. Uden dette tilbehør, fylder flexslangen hele mandehullets åbning, hvilket forhindrer en hurtig ind- og udstigning. RAMFAN’s M.E.D.™, som er en tæt integreret del af UB-Serien af ventilationsudstyr er hurtig at montere og det nye, svingbare albuerør letter tilpasningen af flexslangen.

Ved at ændre faconen fra cirkulær til elliptisk og tilbage til cirkulær minimeres tab og luftstrømmen ind i et afgrænset rum optimeres, medens der samtidig gives tilstrækkelig plads til teknikerens uhindrede op- og nedstigning. Den robuste polyethylen konstruktion tåler hårdhændet brug og er dermed holdbar i mange år.

RAMFAN M.E.D.™ systemet, som består af tre komponenter: M.E.D.™, drejelig vinkel og universal samlemuffe, øger
sikkerheden ved at opretholde en kontinuerlig luftstrøm.

• Ventilerer uden at blokere indgangen.
• Opretholder luftudskiftningen under arbejdet.
• UB-line kompatibel.
• Anti-statisk kabinet.

EF8015-MEDXX 220V/50 Hz blæser med 4,6 mtr. og 1,5 mtr. flexslange.

Systemet omfatter:
UB20XX (20 cm) blæser, Quick-Couple™, Cylinder med 4,6 mtr. og 1,5 mtr. flexslange inkl. slangekobling, komplet M.E.D. rørsystem til mandehulsåbning.

Tilbehør til UB20xx M.E.D.™ – Manhole Entry Device – RAMFAN

Beskrivelse

Relaterede produkter