Smart Strip 1 HD – Dumond

Varenummer Ikke mulig Kategorier ,

Smart Strip 1 HD
Heavy Duty Paint Remover er det brancheførende produkt til fjernelse af maling, der er formuleret til at fjerne op til 30 lag bly, olie og alkydbaseret maling og belægning i en enkelt applikation.

Heavy-Duty Malingsfjerner
Branchens førende produkt til historisk restaurering og blysanering. Fjerner op til 30 lag.

Indhold:
5 liter/19 liter

Dækkeevne ved 3 mm:
5 liter = ca. 2,75 m²
19 liter = ca. 10,5 m²

Tilbehør til Smart Strip 1 HD – Dumond

Beskrivelse

Smart Strip 1 HD
Branchens førende produkt til historisk restaurering og blysanering.

Smart Strip 1 HD har været den foretrukne malingsfjerner blandt fagfolk indenfor historisk restaurering og blysanering i over 25 år. Smart Strip HD systemet er en miljøvenlig fremgangsmåde til fjernelse af op til 30 lag oliebaseret blyholdig maling i én proces. Man sikrer, at der ikke genereres luftbåren blystøv ved at holde den blyholdige maling våd under processen. Desuden indeholder produktet kalk, som har en stabiliserende virkning på bly og kan reducere transport- og bortskaffelsesomkostningerne for affaldet. Produktet er formuleret uden brandfarlige opløsningsmidler og afgiver ingen giftige dampe, så kun minimal ventilation er påkrævet. Smart Strip 1 HD er også fremragende til at fjerne gamle coatings fra detaljerede, udskårne eller støbte overflader.

Den originale malingsfjerner – siden 1981
Smart Strip 1 HD systemet indeholder en alkalisk pasta, der fordeles på den overflade, der skal fjernes. Pastaen dækkes derefter med det patenterede Dumond Laminated Paper for at styre fordampningen. Lad pastaen sidde på coatingen i 12-48 timer afhængig af antallet af lag og typen af coating, der skal fjernes. Efter en passende indvirkningstid kan pastaen og den blødgjorte maling fjernes med papiret og ved hjælp af en skraber/spartel. Eventuelt overskydende pasta kan fjernes med en fugtig svamp eller en højtryksrenser. Til sidst neutraliseres overfladen ved hjælp af Citri-Lize™ neutralisator.

Produktbeskrivelse og anvendelse
Smart Strip 1 HD systemet er en miljøsikker metode til fjernelse af op til 30 lag maling fra de fleste overflader i én arbejdsgang (dvs. træ, mursten, beton, sten, stuk, puds, støbejern, stål, marmor og glasfiber). Se også punkt 4 (side 3) i brochuren. Smart Strip 1 HD® systemet indeholder malingsfjerner i pastaform, påføringsværktøj, Dumond Laminated Paper og Citri-Lize™ neutralisator. Smart Strip 1 HD pastaen fordeles/sprøjtes på den overflade, der ønskes behandlet. Derefter dækkes området med Dumond Laminated Paper, som kontrollerer fordampningen. Papiret forbliver på overfladen indtil til al maling er opløst. Pasta og maling klæber fast på papiret i forbindelse med fjernelsen. Den behandlede overflade vaskes derefter med rent vand og neutraliseres efterfølgende med det nye Citri-Lize™ produkt, som er en del af pakken (for instruktioner se teknisk datablad for Citri-Lize™). Smart Strip 1 HD systemet er velegnet til komplicerede, udskårne eller støbte overflader og anbefales til historisk restaurering og andre projekter, som omfatter fjernelse af blyholdig maling.

Fordele i forbindelse med fjernelse af blyholdig maling
(1) Dumond Laminated Paper holder pasta og maling våd/fugtig og forhindrer dermed, at blypartikler kommer i forbindelse med luften eller omgivelserne, og (2) når Dumond Laminated Paper fjernes, følger størstedelen af pasta og blyholdig maling med og kan nemt bortskaffes. Følg de gældende regler for bortskaffelse af blyholdigt materiale.

Egenskaber & fordele

  • Fjerner 30 malingslag i en proces.
  • Formuleret uden methylenklorid og brandfarlige opløsningsmidler; danner ikke farlige dampe.
  • Ugiftig, ikke-kræftfremkaldende og ikke brandfarlig; ingen flygtige organiske forbindelser (VOC).
  • Forhindrer/kontrollerer spredningen af blystøv i forbindelse med historiske restaureringer og blysaneringsprojekter.

Yderligere information

Størrelse

4,75 liter, 19 liter

Smart Strip 1 HD brochure - DK

Download

Relaterede produkter