Q-Jet C10 – Sanosil

Varenummer Q-Jet C10 Kategorier ,

Q-Jet C10 – Automatisk 3D rumdesinfektion

Perfekt 3D-hygiejne til rum fra 6 – 100 m3

Sanosil Q-Jet C10 er et kompakt og handy apparat, som er særligt velegnet til aerosoldesinfektion af små og mellemstore rum op til ca. 100 m3.

Q-Jet C10 er den mest kompakte enhed i Sanosil Q-Jet-enhedsfamilien og passer perfekt til behandling af mindre rum. F.eks. medicinsk / dental praksis, køretøjer af enhver art og meget mere.

I sammenligning med lignende konkurrerende produkter imponerer C10 med sin ekstremt robuste og højkvalitets udførelse, støjsvage drift og gode pris-ydelsesforhold. Takket være den omskiftelige flowhastighed kan apparatet ikke kun bruges til rum op til max. 100 m3 (ved en dosering på 8 ml væske/m3), men også i trange rum. Enhedens kompakte dimensioner gør transport/flytning meget let.

Q-Jet C10 er drevet af en kompressor og en fin tågedyse af høj kvalitet, som producerer dråbestørrelser mellem 5 og 15 mikron. Dette muliggør særlig god befugtning af alle overflader og er overlegen i forhold til de fleste enheder med turbiner som den eneste metode til tågegenerering. Takket være sin kompressor er enheden også meget støjsvag, med et lydtryk-niveau på kun 50 – 60 dB, hvilket svarer til samtalevolumen eller en langsomtkørende bil.

Tilbehør til Q-Jet C10 – Sanosil

Beskrivelse

Lydløs, sikker og kompakt

Lav støj
Ved at bruge kompressorteknologi i stedet for de ofte anvendte høje Vortex-møller opnår Q-Jet C10 kun 46 dB i drift. Dette er omkring 16 gange mere støjsvage end sammenlignelige møller.

Perfekt indstillet tågekegle
Den synlige tågekegle spredes allerede fra 2 m efter at have forladt dysen. Dette muliggør anvendelse i trange forhold og små rum uden risiko for kondens. Helt i modsætning til de ofte anvendte turbineenheder, som kræver en minimumsafstand på 4 til 6 meter til vægge eller loft for optimal drift og derfor er bedre egnet til større rum.

 

Enkel, økonomisk, variabel og solid

  • Nem installation og betjening.
  • Omkostningseffektiv drift med genopfyldelige 0,9 liters flasker aktiv ingrediens.
  • Omskiftelig tågeoutput, 10-20 ml/min., Afhængigt af rummets størrelse.
  • Solid bearbejdet fuldmetalhus og sofistikeret enhedsdesign.
  • Udviklet til brug sammen med Sanosil aerosoldesinfektionsmiddel.
  • Indeholder over 20 års erfaring med Sanosil AG inden for aerosoldesinfektionsteknologi.

Sanosil Q-Jet C10

Download

Aerosoldesinfektion i bygninger

Download

 

Relaterede produkter