Brand

OdorKlenz

Om OdorKlenz

OdorKlenz Laundry Additive – Additiv til tøjvask. Teknologi som fjerner lugt og kemikalier i din tøj- og tekstilvask – hvordan virker odorklenz?

Fjernelse af forurenende kemikalier og lugte er et vigtigt område med en betydelig indvirkning på menneskers sundhed og livskvalitet. Gængse produkter til fjernelse af lugt udnytter en række forskellige teknologier, herunder: kulstof, absorberingsmidler,
enzymer, duftstoffer, talkum, natriumcarbonat m.V. Med det formål at forsøge at dæmpe eller maskere lugten.
Mange teknologier virker kun begrænset og besidder ofte ingen evne til ægte lugtfjernelse og neutralisering. Ofte kan de kemiske forureningskilder frigives tilbage til miljø og mennesker, hvilket er en væsentlig mangel ved mange af de mest almindelige lugtbehandlingsprodukter.
Odorklenz® materialer er miljøsikre og ugiftige nanokrystallinske metaloxider, der er videnskabeligt beskrevet som meget effektive “destruktive absorberende kemikalier.” Når disse materialer kommer i kontakt med skadelige lugtfremkaldende kemiske stoffer, fanger metaloxidernes aktive punkter først kemikaliet, hvorefter neutraliseringsprocessen påbegyndes. Denne specielle virkemåde er nødvendig for de mange typer af lugtende kemikalier, som besidder en række forskellige funktionelle grupper. Metaloxidernes øgede overfladeareal, deres unikke struktur og ydre form, deres høje kemiske reaktivitet og funktionelle porøsitet bidrager alt sammen til den øgede kemiske absorbering og de lugtneutraliserende egenskaber.

Lugt koster penge.
Netop lugte og kemi efter brandskader m.v. kan være en særdeles stor udfordring at fjerne og neutralisere, og der kasseres hvert år tøj og tekstiler for meget store værdier som forsikringsbranchen må erstatte.

Flere forsikringskunder lider af allergi og kemikalieoverfølsomhed.
Endvidere stiger antallet af personer med duftallergier og kemikalieoverfølsomhed, hvilket også er en udfordring for skadeservicebranchen, idet de gængse vaskemidler og skyllemidler som indeholder duftstoffer i stigende grad ikke mere accepteres til tøjvask af forsikringskunder, og dermed er der ikke mange muligheder for at komme disse lugte, samt duft- og kemiske stoffer til livs.

OdorKlenz Laundry Additive ændrer dette!
Takket være ny teknologi kan man nu fjerne lugte samt duft- og kemiske stoffer ved en effektiv absorbering og ægte neutralisering. Der er tale om en reel fjernelse af disse mange skadelige stoffer, hvilket betyder, at personer med allergier og kemikalieoverfølsomhed kan føle sig helt trygge ved at modtage tøj retur fra skadeservicebranchen.

Produkter

Viser alle 3 resultater