FatIvan® Dørholder- FatIvan

Kategori

FatIvan® Dørholder

  • Kompakt, letvægtsdesign (10x5x2,5 cm. 142 g).
  • Vingerne er produceret af glasfiberforstærket nylon 66.
  • FatIvan er varmebestandig op til 260°C i mindst 9 minutter.
  • ¼” krogen er produceret i massivt zinkbelagt hærdet stål som ikke ruster. Krogen er låst fast med en stift i samme materiale.
  • FatIvan opbevares i lommen, i værkstøjskassen, i handskerummet, sættes på hjelmen eller i dit bælte. Magneterne gør det muligt at placere FatIvan på metaldøre og andre metalliske genstande.
  • Fativan etiketten er reflekterende og ses i mørke, når det rammes af lys.
  • Der er 5 års garanti

 

FatIvan fås i farverne: Gul (lagervare), orange, grøn, sort, hvid, rød

Tilbehør til FatIvan® Dørholder- FatIvan

Beskrivelse

FatIvan® dørholder er designet af en erfaren brandmand og den svigter dig aldrig!

FatIvan® er verdens eneste foldbare dørholder og blev oprindeligt designet af en brandmand til brug ved nødsituationer. Brandmænd vil ikke have døre der smækker bag sig eller at deres brandslanger bliver klemt under døren. De vil have en „dørholder“ der fungerer på ethvert dørhængsel og som let kan foldes sammen og gemmes i lommen eller på hjelmen, når den ikke er i brug. FatIvan klarer det hele!

FatIvan åbnes let med en hånd og placeres på et dørhængsel. Den glider aldrig af hængslet – det garanterer vi! Placer FatIvan på ethvert hængsel – top, midt eller bund – og døren er nu åben indtil du fjerner FatIvan igen. FatIvan foldes hurtigt sammen og kan takket være dens kompakte design nemt opbevares i lommen. Du kan også fastgøre den til enhver metaloverflade ved hjælp af de integrerede magneter.

Med FatIvan behøver du aldrig frygte at døren smækker i bag dig. Den originale FatIvan blev designet til brandmænd, da de skal have et værktøj som de kan stole på, når de løber ind i en brændende bygning! FatIvan regnes over hele kloden som det værktøj, der med garanti holder døren åben.

Populær i mange brancher
Der gik ikke længe før, at andre industrier, brancher og myndigheder som f.eks. skadeservicefirmaer, håndværkere, flyttefirmaer, hoteller, rengøringsfirmaer, politi m.v. så hvor effektiv FatIvan dørholderen fungerede i det daglige arbejde. FatIvan er derfor i dag et uundværligt redskab i mange brancher hvor døre skal holdes åbne.

Sikker, holdbar og pålidelig – FatIvan® er praktisk for alle! – 5 års garanti
Vi tilbyder dette unikke værktøj med 100% garantidækning. Hvis FatIvan ikke fungerer til din tilfredshed, får du den erstattet. FatIvan går ikke i stykker. Hvis du ødelægger den – så erstatter vi den.

FatIvan brochure - DK

Download

FatIvan Broschüre - DE

Download

FatIvan brochure - UK

Download

 

Relaterede produkter