Brand

Sanosil

Om Sanosil

Sanosil – patenterede desinfektionsmidler.
Sanosil AG International er en anerkendt schweizisk producent af kemi, og en af verdens førende leverandører af desinfektionsmidler og desinfektionsløsninger. Sanosil blev grundlagt i 1982 som producent af desinfektionsmidler og har etableret et solidt og kompetent globalt netværk af distributører og forhandlere. Sanosils desinfektionsmidler er patenterede og består af en række forskellige produkter baseret på H2O2 (hydrogenperoxid), som i en omfattende proces er stabiliseret og katalytisk forstærket i sin virkning mod skimmelsvamp, bakterier, vira m.v. ved tilsætningen af sølv (Ag). Herved opnås en mangedobling af den desinficerede effekt i forhold til normal hydrogenperoxid. Alle Sanosils desinfektionsmidler er godkendte og registrerede i Danmark.

NAC Europe er distributør i Danmark og sælger til skadeservicebranchen i Norden. Mange af Sanosils produkter vil være at finde på vores nye NAC hjemmeside, men da Sanosils produkter bruges til mange formål og i forskellige industrier, har vi som distributør udarbejdet vores egen danske website www.sanosil.dk, hvor man kan studere de mange industrigrene og områder som drager nytte af disse effektive desinfektionsmidler og desinfektionskoncepter.

I den europæiske skadeservicebranche anvendes Sanosils produkter med succes til forskellige formål:

  • Skimmelsvampsanering.
  • Desinfektion og rengøring efter vand- og kloakskader.
  • Avanceret 3D fuldautomatisk rumdesinfektion – F.eks. udføre komplet slutdesinfektion ved skimmelsanering. Muligheden for at tilbyde industrien, det offentlige, private m.v. 3D rumdesinfektion.
  • Corona- og anden pandemi-desinfektion.
  • Desinfektion af ventilationssystemer.
  • Lugtsanering.
  • m.v.

 

Vælg Sanosils kvalitetsprodukter til alle dine desinfektions-, skimmelsanerings- og specielle hygiejneopgaver – Sanosil opfylder med sit brede produktprogram og suveræne desinfektions teknologi alle dine behov – og det endda til fair priser, hvor du typisk sparer 20-40% ift. gængse desinfektionsmidler i branchen. Hvorfor betale mere!

Produkter