Brand

ZipWall

Om ZipWall

Original Zipwall – det mest omfattende og alsidige støvvægs-koncept på markedet!
ZipWall LLC er producenten af ZipWall® Dust Barrier System, den eneste komplette støvvægs-løsning til anlægsarbejde, ombygning, renovering og sanering. ZipWall var en banebrydende opfindelse inden for kategorien støvbeskyttelse, da konceptet blev introduceret i 1997, og fortsætter med at transformere dette område med 25 patenter, adskillige industripriser og en lind strøm af innovative produkter.

Nem opsætning og mange anvendelsesmuligheder
En ZipWall® støvvæg kan sættes op på få minutter uden stiger og tape og beskadiger ikke overflader. ZipWall®-produkter bruges af håndværkere, entreprenører, skadeservicefirmer, malere m.v. og hjælper med at løse enhver udfordring med at installere en støvvæg – det være sig opsætning af en plaststøvvæg, opsætning af en genanvendelig stofstøvvæg, oprettelse af en indgang i en plaststøvvæg, skabelse af et rum i et rum, dækning af en dør, afspærring af en gang eller tætning af en barriere uden tape – for at nævne nogle få.

ZipWall®-produkter er designet i USA og sælges over hele verden.

Populært i et utal af industrier og brancher
ZipWall® støvvægs-system bruges stort set overalt. Professionelle entreprenører på tværs af industrier og brancher er afhængige af ZipWall®-støvvægge til støvbeskyttelse. ZipWall® støvvægge bruges til ombygnings-, renoverings-, sanerings- og restaureringsopgaver, maling og slibning, gips- og gulvarbejde, nedrivning, betonskæring, og listen fortsætter. Ud over byggeriet er ZipWall®-støvvægssystemet meget brugt til forureningsbekæmpelse, skimmelsanering og vandskadesanering, og det er populært blandt facility managers, der bruger Zipwall til at holde deres faciliteter kørende under bygge-, ombygnings- og renoveringsprojekter. ZipWall®-støvbarrierer anvendes indenfor sundhedsplejen, farma- og fødevareindustrien, hotel- og restaurationsbranchen, detailhandel , produktions-, regerings- og uddannelsesbygninger, transport- og ejendomsadministrationsbygninger og selvfølgelig på boligmarkedet, hvor ZipWall®-systemet oprindeligt blev lanceret.

Produkter