Brand

Vaportek

Om Vaportek

40 år succes i den internationale skadeservicebranche.
Siden firmaets grundlæggelse i 1979 har Vaportek´s unikke teknologi og produkter verden over bevist deres værd. Produkterne nyder i dag stor anerkendelse for deres effektivitet og ekstremt alsidige anvendelse til lugtsanering indenfor den internationale skadeservicebranche. Professionelle fagfolk i skadeservicebranchen anser i dag produkterne som et uundværligt værktøj til bekæmpelse af lugtproblemer efter brand- og vandskader m.v.

Vaportek yder førstehjælp!
Intet andet lugtsanerings-koncept er så alsidigt og effektivt at anvende som Vaportek. Ved akut opståede lugtgener eksempelvis efter brand handler det om at være proaktiv, reagere hurtigt og derved skabe tilfredse kunder.

Vaportek – Førstehjælp mod lugt.
Intet andet lugtsanerings-koncept på markedet er mere alsidigt og effektivt end Vaportek konceptet. Vaportek kan anvendes gennem hele saneringsprocessen, men er det absolut uovertrufne og suveræne valg, når der skal ydes førstehjælp til skadelidte mod generende lugt efter brandskader m.v. Vaportek produkterne er 100% sikre at anvende, giver dig topresultater og glade kunder hver gang.

Skadelidte påskønner den gode duft fra produkterne og at lugten omgående kommer under kontrol – Klager over lugt undgås. Det er god kundeservice, som du og dit firma vil blive husket for.

Og husk nu, at Vaportek´s produkter ikke bare dufter bedst – de neutraliserer faktisk også lugten.
Lugten kommer med garanti ikke igen!

Vaportek – videnskabeligt formuleret til neutralisering af lugt.
Æteriske olier neutraliserer dårlig lugt og bidrager samtidig med en luftrensende og antiseptisk effekt. Vaportek-metoden er ikke en maskering af lugt, men en lugtneutralisering baseret på anvendelsen af følgende to metoder: “Zwaardemaker Pairs” og “Van Der Waals´s Forces”. 

Mennesker drages af god lugt/duft
Vaportek neutraliserer lugt ved kraften fra æteriske olier, men besidder den positive sideeffekt at mange af de anvendte naturlige olier dufter godt. Dufter det godt – så er det RENT! De fleste forsikringskunder påskønner en god duft efter en skade. 

Vaporteks alsidige produkter løser lugtproblemer og giver dig mange muligheder.
Vaportek´s produkter giver dig mange muligheder for at være kreativ når du skal løse et lugtproblem. 

UNDGÅ KLAGER – Reagér omgående!
Vaportek´s alsidige og effektive produkter kan omgående og uden risiko for miljø og mennesker, reducere den negative røg- sodlugt som hærger en bygning efter brand. Vent ikke med at fjerne akut opstået lugt indtil din kunde klager over lugten. Tag selv initiativet, vær proaktiv og fjern eller reducer lugten før kunden kommer til dig, det giver glade kunder.

Vaportek er ikke kun til førstehjælp, men kan naturligvis anvendes under hele saneringsprocessen.

Produkter