Q-Jet CT20 – Sanosil

Varenummer Q-Jet CT20 Kategorier ,

Q-Jet CT20 – Automatisk 3D rumdesinfektion

Perfekt 3D-hygiejne til rum op til 600 m3

Q-Jet CT20 repræsenterer højdepunktet inden for udvikling af aerosoludstyr gennem de sidste 20 år. Hjertet er den gennemprøvede kompressor/findyseteknologi, som giver en fin tør desinfektionståge. Ved at justere kompressoreffekten er en tågeudvikling stadig mulig selv ved vægafstande på kun 2 m – en udfordring, hvor stort set alle andre enheder, der har en vis ydeevne, svigter nådesløst.

Men hvis CT20 er skal anvendes til et større rum, kan en kraftig turbine tændes. Dens luftstråle fungerer som en turbofan og giver ikke kun desinfektionsmiddeldråberne en betydeligt bredere bane, men sikrer også en optimal fordeling i rummet. Takket være en tankkapacitet på 5 L kan et rum på op til 600 m3 fogges til med en dosering på 8 ml/m3.

Enheden er som standard udstyret med 2 forskellige driftstilstande.I autotilstand bliver rummet automatisk oversvømmet med desin-ficerende tåge op til luftens mætningsgrænse. Når mætningen er nået, stopper enheden automatisk og starter igen, når luftfugtigheden er faldet lidt igen. Dette forhindrer kondens og dermed ujævn fordeling af tågen i rummet. Det forhindrer også materielle skader forårsaget af væske. I eksperttilstand kan den ønskede mængde desinfektionsmiddel distribueres manuelt over op til 4 cyklusser af definerelig længde samt 3 individuelle mellemliggende pauser.

Enheden betjenes via en touchskærm og har desuden en logge-funktion. Dette gør det muligt at gemme hver desinfektionsproces til kvalitetsformål og eksportere som en Excel-fil via et USB-stik.

Tilbehør til Q-Jet CT20 – Sanosil

Beskrivelse

Fremtidens desinfektionsstandard
Den traditionelle spray-og-tør-af desinfektionsmetode opnår normalt kun en dækning på 80-90%. Dette efterlader et risikabelt hul i effektivitet.
Den ekstra aerosoldesinfektion med en CT20 kan eliminere dette hul og definerer en ny desinfektionsstandard for store områder.

 

Sanosil Q-Jet CT20 – Den alsidige allrounder til små og store rum

 • Aerosol dyse
  Til en fin, tør og jævnt strømmende luftbåren tåge
 • Kompressor
  Kraftigt tryk ved meget lavt støjniveau
 • Turbine kan aktiveres
  For ekstra dækning og fremragende tågefordeling i rummet
 • Automatisk målesystem
  Til præcis måling af påfyldningsniveau og væskeforbrug
 • Touchskærm
  For bekvem og intuitiv betjening

Sanosil Q-Jet CT20

Download

Aerosoldesinfektion i bygninger

Download

 

Relaterede produkter