SanoClean AR – Sanosil

Varenummer SanoClean AR Kategorier ,

SanoClean AR

Kombineret rengørings-/desinfektionsmiddel til bekæmpelse af snavs og bakterier.

Sanosil SanoClean AR bruges til kombineret rengøring og desinfektion i en enkelt operation. Ideel, hvor der er en vis mængde snavs til stede såvel som de bakterier, der skal målrettes mod (f.eks. Pc-tastaturer, håndtag, fitnessudstyr osv.), Eller hvor en hurtig mellemliggende rengøring / desinfektion er indikeret (f.eks. Medicinsk sektor / behandlingsborde, tatovering / piercingstudier, kosmetik / kiropody osv.)

  • Overlegen rengøring og desinfektionsmiddel
  • Klar til brug
  • Hæmmer genkontaminering
  • Indeholder hydrogenperoxid og sølv
  • Behagelig citronduft
Tilbehør til SanoClean AR – Sanosil

Beskrivelse

SanoClean AR desinficerende rengøringsmiddel bruges til kombineret rengøring og desinfektion i ét trin. En blanding af matchede overfladeaktive stoffer sammen med desinfektionskomponenterne opnår en fremragende smudsløsnende effekt samt en grundig desinfektion med dyb penetration. Hyrogenperoxid bruges som den aktive ingrediens. Det er omhyggeligt stabiliseret og katalytisk forbedret via tilsætning af 0,003% sølv for øget effektivitet mod mikroorga-nismer. Dette kan øge desinfektionseffekten med cirka 800%. Efter påføring nedbrydes hydrogenperoxid fuldstændigt til vand og ilt. De mindste spor af sølv, der er tilbage på overfladen efter desinfektion, forhindrer bakterier i at formere sig i en periode på op til 72 timer.

Bemærk
SanoClean AR kan bruges på alle overflader (plast, rustfrit stål, beton, glas, keramik, sten, porcelæn og krom-nikkel stål osv.). Dens kraftige affedtende effekt gør den særligt velegnet til kontaktflader, såsom gelændere, knapper, dørfælder og touchskærme mv.

 

Produkttype: Brugsklar opløsning
Indholdsstoffer: 1,5% Hydrogenperoxid (H2O2), 003% Sølv (Ag) og tensidopløsning.
Effektiv mod: Bakterier, indkapslede vira (influenza A, Corona), gær, svampe
Egnet til: Desinfektion af overflader, desinficerende rengøring.
Mindst holdbar: 2 år

SanoClean AR brochure

Download

SanoClean AR - DK

Download

 

Relaterede produkter