Air System Plus luftrenser – EnviroKlenz

Varenummer EG327-0255-00EK Kategori

Air System Plus – luftrenser – EnviroKlenz

  • Luftrenser baseret på naturlig jordmineral-teknologi
  • HEPA-filtrering
  • Egnet for allergikere og mennesker der lider af MCS
  • Fjerner lugt og allergener fra luften
  • Kontrol over partikler, bakterier, vira og andre allergiudløsere
  • Nem betjening
  • Lave vedligeholdelsesomkostninger

 

EnviroKlenz Air System Plus fanger og ødelægger mere end 99,9% af luftbårne partikler, inklusive allergener, bakterier og vira (Corona)

Tilbehør til Air System Plus luftrenser – EnviroKlenz

Beskrivelse

Den reneste luft venter
EnviroKlenz mål og vision har altid været dedikeret til at hjælpe mennesker med at leve et sundere og mere produktivt liv ved at give ren luft gennem en række produkter og løsninger.

Hele EnviroKlenz-teamet deler en forpligtelse og lidenskab for at give mennesker over hele verden adgang til sikre og effektive løsninger til forbedring af deres indendørsmiljøer.

WHO retningslinjer
WHO’s hjemmeside informerer om, hvordan Covid spredes mellem mennesker og omfatter opdaterede anbefalinger til risiko-begrænsning og ventilation.

Den fokuserer på luftbåren smitte og bagatelliserer kontaktsmitte (gennem berøring af genstande). Dette er i tråd med et nyligt CDC-forskningsresultat (Centers for Disease Control and Prevention), hvor aktuelle beviser tyder på, at transmission fra kontaminerede overflader ikke bidrager væsentligt til smitte.

WHOs opdaterede ventilationsanbefalinger fastsætter ventilationshastigheder på: 160 liter i sekundet pr. patient inden for sundhedsvæsenet og 10 liter i sekundet pr. person i indendørs miljøer uden for beboelse.

Luftbåren smitte
Virussen kan spredes fra en inficeret persons mund eller næse i små væskepartikler, når de hoster, nyser, taler, synger eller trækker vejret. Disse partikler spænder fra større luftvejsdråber til mindre aerosoler.

Aktuelle beviser tyder på, at virussen hovedsageligt spredes mellem mennesker, der er i tæt kontakt med hinanden, typisk inden for 1 meter (kort rækkevidde).

Virussen kan også spredes i dårligt ventilerede og/eller overfyldte indendørs omgivelser, hvor folk tilbringer længere tid. Dette skyldes, at aerosoler forbliver svævende i luften eller rejser længere end 1 meter (lang rækkevidde).

Patenteret jordmineralteknologi
Udviklet over to årtier af forskere, og oprindeligt designet til og bruges stadig i dag af det amerikanske militær, til at nedbryde/ødelægge stofferne i kemisk krigsførelse, samt giftige kemikalier i industrien.

EnviroKlenz® patenterede jordmineralteknologi er en sikker og effektiv teknologi, der bruger uskadelige jordmineraler til at fange og ødelægge luftbårne giftige og skadelige gasser, partikler, allergener, bakterier, vira og andre allergitriggere.

EnviroKlenz® teknologi indeholder ingen slibende kemikalier, maskeringsmidler eller giftige fyldstoffer. Sikker for miljøet, din familie og kæledyr. Anvendes af MCS-patienter og allergikere.

EnviroKlenz Air System Plus - DK

Download

EnviroKlenz Air System Plus Brugermanual - DK

Download
Relaterede produkter