SOS Bricks – Vaportek

Varenummer 56-1709 Kategorier ,

SOS Bricks
SOS olie-sammensætningen er ligesom Vaportek Neutrox Gamma olie et genialt og videnskabeligt formuleret produkt til neutralisering af lugt efter alle typer brandskader – naturlig brand (træ, papir), syntetisk og proteinbrande. SOS Bricks er et suverænt alternativ til Neutrox Gamma Bricks ved brandskader. SOS olien består af udvalgte æteriske olier, som reagerer specielt effektivt på brand- og sodlugt. Hos mange kunder en favorit ved sanering af brandskader. Fås som SOS Bricks, membraner og patroner til VaporShark og Restorator og som ECOZ vådlugtsanerings-koncentrat.

Indhold pr. dåse: 30 stk. Bricks, 20 stk. aluskåle, 1 stk. pincet
Sælges enkeltvis eller i karton med 4 x 30 stk.

Karton kan mikses med Neutrox Gamma eller Aroma bricks for at opnå mængderabatten på 20%.

Tilbehør til SOS Bricks – Vaportek

Beskrivelse

SOS Bricks – Smoke Odour Solution
SOS olien er specielt udviklet til lugtsanering efter brand- og sodskader. Vaportek tilbyder dette geniale mix af æteriske olier, som et alternativ til den originale og populære Neutrox Gamma olie. SOS duften er behagelig, men alligevel kraftfuld og effektiv, og gør den til et ideelt valg ved neutralisering af røglugt i private hjem samt andre områder, hvor mennesker opholder sig, samtidig med, at den forbedrer arbejdsmiljøet for skadeservicemedarbejderne. SOS er ikke en erstatning for Neutrox Gamma olien, men skal ses som et effektivt alternativ ved alle former for røg- og sodskader.

SOS Bricks anvendes med succes i affugtnings-, luftrensnings- og ventilations-udstyr o. lign.  til at kontrollere og fjerne lugt i forbindelse med brandskadesanering m.v. Placér SOS Bricks hvor luft kan passere forbi og optage aktiv SOS olie, som omdannes til lugtneutraliserende SOS tørdamp.

Ideel ved:
Proteinbrande
Gryde/pandebrand, brændt og forkullet kød og de fleste brande hvor forbrændt protein fra fødevarer som kød, æg osv. er involveret.

Naturlig brand/Træ-/papirbrande
Brand i tagetager, skorstensbrand, eksplosionsbrand samt brand i bygninger og generelt, hvor trækonstruktioner er involveret m.v.

Syntetiske brande
Gulvtæpper og polstrede møbler, brand i elektriske installationer og generelt, hvor kunststof er brændt.

Bricks brochure - DK

Download

Bricks brosjyre - NO

Download

Bricks broschyr - SE

Download

Bricks Broschüre - DE

Download

Bricks brochure - NL

Download

Vaportek Hovedkatalog - DK

Download

Vaportek Hovedkatalog - NO

Download

Vaportek Huvudkatalog - SE

Download

Vaportek Hauptkatalog - DE

Download

Vaportek Hoofdcatalogus - NL

Download

SOS Bricks - DK

Download

SOS Bricks - NO

Download

SOS Bricks - SE

Download

SOS Bricks - DE

Download

SOS Bricks - NL

Download

SOS Bricks - UK

Download

SOS Bricks - FR

Download

Relaterede produkter