ECOZ Linen – Vaportek

Varenummer Ikke mulig Kategorier , ,

ECOZ Linen – Værdsat og supereffektivt produkt til fjernelse af al slags lugt i tekstiler.

Værdsat og supereffektivt produkt til fjernelse af al slags lugt i tekstiler. Efterlader en skøn og mild duft af nyvasket tøj/linned. Tilsæt ECOZ Linen i din vaskemaskine eller i din tæppe-/møbelrenser. ECOZ Linen fjerner effektivt brand- og røglugt, skimmellugt, svedlugt m.v.

POPULÆRT TIL VASKETØJ

Tilbehør til ECOZ Linen – Vaportek

Beskrivelse

ECOZ vandblandbar lugtbehandlingskoncentrat
ECOZ er specielt udviklet til kommerciel og institutionel anvendelse til behandling af lugt på gulve, vægge samt mange andre overflader. Ved vask af tøj og tekstiler i industrivaskemaskiner, tilsættes ECOZ Linen sidste hold skyllevand for at fjerne røg- og anden ildelugt. Sikre og effektive produktrecepter, indeholdende naturlige ingredienser, gør ECOZ-koncentraterne til det foretrukne valg blandt professionelle rengøringsfirmaerAlle varer m.v.

Egenskaber og fordele
ECOZ vandblandbare lugtneutraliseringskoncentrater anvender innovativ plantebaseret teknologi for at imødekomme kravene til lugtkontrol ved gulvpleje samt mange andre rengøringsopgaver. Ingredienserne baserer på naturlige æteriske olier der neutraliserer dårlige lugte, i stedet for blot at maskere med kemiske/syntetiske duftstoffer. Dette er en af grundene til, at Vaportek’s teknologi foretrækkes af fagfolk indenfor skadeservicebranchen/ rengøringsbranchen, som en sikker og effektiv metode til at løse kvalitetsproblemer omkring indendørs lugt.

ECOZ ugiftige lugtneutraliseringskoncentrater er udviklet til at forbedre resultatet af rengøringsopgaver af enhver art. ECOZ tilsættes direkte i vaske- eller skyllevandet. ECOZ er 100% foreneligt med rengøringsprodukter og kan tilsættes alle slags lugtneutrale sæber/rengøringsmidler. ECOZ er idéelt til brug i skyllevand, i tæppe- og tekstilrensemaskiner samt alle former for gulvplejeapplikationer. ECOZ-produkterne indeholder 100% naturlige, velduftende æteriske olier, og nedbryder på en naturlig måde et bredt spektrum af forskellige lugte.

Anbefalede produktanvendelser
Tekstil- og tæpperensemaskiner, industrielle vaskemaskiner, gulvvaskemaskiner, generel gulvvask, afrensning af urinaler og toiletter, toiletgulve, mødeområder, køkkengulve, transportable toiletter, nedrensning af vægge, loft m.m. efter sod- og brandskader, affaldsområder samt mange andre applikationer.
ECOZ efterlader en behagelig, langvarig aroma i luften.

Anbefalet dosering
Typisk ca. 0,2-1 dl. pr. 10 liter vaske- eller skyllevand, dog afhængig af lugttype og lugtintensitet.

ECOZ fås i aromaerne Classic Neutral, SOS, Lemon, Summer Orange og Linen. Den er specielt udviklet til kommerciel og institutionel anvendelse til behandling af lugt på gulve, vægge og andre vandfaste overflader. ECOZ er udviklet til at kontrollere/neutralisere ubehagelig lugt ved rengøringsopgaver af enhver art. ECOZ er 100% foreneligt med duftneutrale rengøringskoncentrater og kan uden videre tilsættes disse rengøringsopløsninger. Duftstofferne (æteriske olier) nedbrydes ikke ved høje temperaturer, produktet skummer ikke og har en neutral pH-værdi. ECOZ kan også påføres overflader vha. koldfoggere, pumpesprøjter m.v. ECOZ kan anvendes på porøse såvel som ikke-porøse overflader, ved rengøring af gulve, vægge, tæpper, tekstiler og vasketøj samt som generel rumfrisker m.v.

Yderligere information

Vægt 1 kg
Størrelse

1 liter, 5 liter, 20 liter, 208 liter

ECOZ brochure - DK

Download

ECOZ brosjyre - NO

Download

ECOZ broschyr - SE

Download

ECOZ Broschüre - DE

Download

ECOZ brochure - NL

Download

Vaportek Hovedkatalog - DK

Download

Vaportek Hovedkatalog - NO

Download

Vaportek Huvudkatalog - SE

Download

Vaportek Hauptkatalog - DE

Download

Vaportek Hoofdcatalogus - NL

Download

ECOZ Linen - DK

Download

ECOZ Linen - NO

Download

ECOZ Linen - SE

Download

ECOZ Linen - DE

Download

ECOZ Linen - NL

Download

ECOZ Linen - UK

Download

ECOZ Linen - FR

Download

Relaterede produkter