Brand

VOGT

Om VOGT

Aldrig har det været så nemt og hurtigt at fjerne stort set alle slags overflade-belægninger i forbindelse med vand og fugtskader m.m.

Traditionelle værktøjer som slaghamre og mejselhamre er tunge og belaster kroppen gennem dårlig arbejdsstilling og arbejdsbevægelser. Endvidere er disse værktøjer uegnede til større opgaver, hvor tid og effektivitet er afgørende for din konkurrenceevne og fortjeneste.

VOGT hammeren er simpelthen et genialt tysk højkvalitets trykluftsværktøj, som sætter en ny standard gennem optimal arbejdsstilling og dine opgaver løses nu med garanti 2-4 gange hurtigere end med alle andre værktøjer, du nogensinde har haft i dine hænder.

Du kan med en VOGT hammer i dit arsenal af udstyr arbejde væsentligt hurtigere og mere effektivt og gøre dit arbejde til en sand fornøjelse.

NAC giver fuld tilfredshedsgaranti på dette unikke værktøj.

VOGT Hammer – i en klasse for sig selv.
Tryklufthamre har eksisteret i lang tid, alligevel er VOGT
Hamrene anderledes. Den lette, lanseformede konstruktion giver dig ideelle arbejdsbetingelser.

Den praktiske robuste opbygning, overlegen materiale kvalitet, håndværksmæssig udførelse og lang levetid på værktøjer gør VOGT hammeren velegnet til mange krævende opgaver.
Et kæmpe udvalg af værktøjer og muligheden for nemt at skifte mellem forskellige hammerstørrelser åbner en unik vifte af anvendelsesmuligheder. Derfor er Vogt hammeren et meget populært produkt blandt håndværkere i mange forskellige brancher herunder også skadeservicebranchen.

VOGT Hammer, Made in Germany!
Skadesaneringsbranchens power-værktøj, som fjerner alle belægninger på rekordtid, og gør hårdt arbejde til en ren leg.

VOGT hammer er et unikt trykluftværktøj som markant øger din effektivitet, din konkurrenceevne, og som sparer dig for en masse sved, ømme arme og rygproblemer, og som kan anvendes til et utal af små såvel som store opgaver.

Ejer du endnu ikke en VOGT hammer? Så har du nu chancen for at gøre årets bedste værktøjs-investering, og der er naturligvis 100% tilfredshedsgaranti!

NAC Europe præsenterer et genialt værktøj, som med garanti bliver et af
dine foretrukne redskaber!

I over 20 år har VOGT hammeren været et uundværligt værktøj i skadeservicebranchen i Tyskland, Østrig og Schweiz og mange andre steder i verden.

Alsidighed og effektivitet – du fjerner alle belægninger uden besvær.
VOGT hammeren er et ekstremt alsidigt værktøj, som problemfrit og super hurtigt fjerner de belægninger som ofte fjernes i forbindelse med skadeservicearbejde som f.eks. forskellige gulvbelægninger: klinker, fliser, træ, terrazzo, linoleum, vinyl, kork eller gulvtæpper. Men VOGT hammeren fjerner meget mere end det – puds, vægfliser, epoxy-harpiks, spartelmasse, fliseklæb, mørtel- og betonrester, isolering, tagpap, tykke malingslag, tapet, hessian – ja stort set alle belægninger som du kan risikere at skulle fjerne i forbindelse med skaden.

Du har allerede en mejselhammer!
Jeg har allerede en elektrisk mejselhammer, er den ikke lige så god? Nej, mejselhamre kan ikke sammenlignes med en VOGT hammer. Mejselhamre er primært til fliser og puds, en VOGT hammer er et universelt tryklufts baseret værktøj, som fjerner belægninger hurtigere, lettere og mere effektivt end du nogensinde har oplevet, og leveres med forskellige værktøjer som gør fjernelsen af alle slags belægninger til en ren leg.

Ergonomi i særklasse.
VOGT hammerens stav-design, gør at din arbejdsstilling er optimal under hele dit arbejde med hammeren – du beskytter dermed din krop mod arbejdsrelaterede skader.

Kræver kun en lille og effektiv kompressor.
De mindre VOGT hamre op til 90 cm kræver kun 190 liter luft i minuttet og de lange versioner 255 liter i minuttet. Altså har du sikkert allerede en lille kompakt kompressor, som kan klare dette.

Din konkurrence-evne stiger markant – det vil enhver ejer af en VOGT Hammer med garanti skrive under på!
At eje en VOGT hammer betyder, at du med ro i sindet kan afgive tilbud på store og/eller udfordrende opgaver hvor genstridige belægninger skal fjernes, fordi du ved, at du har en VOGT hammer til at klare jobbet for dig.

En VOGT Hammer er hurtigt tilbagebetalt.
En investering i en VOGT hammer er som regel tilbagebetalt efter få jobs, p.g.a. dens suveræne ydeevne.

Produkter

Viser alle 4 resultater